Over Bon Appetit

Midden in de drukste winkelstraat van Winterswijk vindt u 'Lunch Restaurant Bon Appetit'. Een gezellige lunchroom waar kwaliteit hoog in het vaandel staat. U vindt op onze kaart een grote verscheidenheid aan gerechten, er is voor elk wat wils! Alle gerechten worden vers gemaakt in onze keuken.


Onze specialiteiten zijn: lekkere Focaccia tosti’s, 100% vers fruit sappen, smoothies & shakes, huisgebakken pannenkoeken en het hele jaar door heerlijk slagroom softijs! Natuurlijk kunt u bij ons ook terecht voor een kopje cappuccino of koffie met heerlijke versnaperingen.

Iets te vieren?

Feestje

Feestjes & Groepen

Een feestje geven? Of met een groep bij ons komen eten?
Catering

Catering op locatie

Catering op locatie? Bekijk onze buffetten!

Onze locaties

Terras 'De Burgemeester' 

Ons grote terras in het Vrijheidspark te Winterswijk! Een heerlijke plek in hartje centrum: een levendig en groen park. Genieten van lekkere  gerechten en drankjes in de sfeer van een relaxt park. Met waterspeelplaats en speeltuin voor de kids!

Lunch Restaurant 'Bon Appetit'

Een gezellige lunchroom waar kwaliteit hoog in het vaandel staat. U vindt op onze kaart een grote verscheidenheid aan gerechten, er is voor elk wat wils! Alle gerechten worden vers gemaakt in onze keuken. Midden in de drukste winkelstraat van Winterswijk!